آثار صلوات بر پیامبر اکرم (ص)
تاريخ: 11 دی 1348
نويسنده: sadra
دسته بندی: ائمه اطهار و انديشه هاي اسلامي / ائمه اطهار عليه السلام / حضرت محمد صلي الله عليه واله
برچسب ها:
- محمد بن مسلم، از امام باقر (علیه السلام) يا امام صادق (علیه السلام) نقل کرده است: در ميزان، چيزى سنگينتر از صلوات بر محمد و آل محمد نيست، و به راستى مردى باشد كه اعمالش را در ميزان گذارند و سبك آيد و ثواب صلوات او در آيد و آن را در ميزان او نهند و سنگين گردد و بچرخد به سود او. (اصول کافی ترجمه کمره ای، جلد 6، صفحه 89)
- حضرت صادق (عليه السلام) فرمود: پيوسته دعا محجوبست (و ميانه آن و استجابتش حجاب و پردهاى حائل است) تا بر محمد و آلش صلوات فرستاده شود (كه آنگاه پرده و حائل برطرف شود). (اصول کافی ترجمه مصطفوی، جلد 4، صفحه 247)
- حضرت صادق (عليه السلام) فرمود: هر كه صد بار بگويد: «يا رب صلى على محمد و آل محمد» صد حاجت از او برآورده شود كه سى حاجت آن از (حاجات) دنيا باشد [و باقى از آخرت]. (اصول کافی ترجمه مصطفوی، جلد 4، صفحه 250)
- رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموند: هر کس در کتابی یا نوشته ای بر من صلوات بنویسد، تا زمانی که نام من در کتاب هست فرشتگان پیوسته برای او از درگاه حق طلب آمرزش می کنند (سفینه البحار، جلد 2، صفحه 50)
- رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموند: صلوات فرستادن شما بر من باعث روا شدن حاجت های شماست و خدا را از شما راضی می گرداند و اعمال شما را پاک و پاکیزه می کند. (جمال الاسبوع، صفحه 242)
- رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرموند: هر کس هر روز از روی شوق و محبت به من سه مرتبه صلوات بفرستد، بر خدا لازم می شود که گناهان او را بیامرزد، در همان روز یا همان شب (بحار الانوار، جلد 94، صفحه 69)
- حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: روز قیامت، من پیش میزان اعمال هستم، یعنی که هر کس کفه سیئاتش (گناهانش) سنگین تر از کفه حسناتش (ثواب هایش) باشد، من صلوات هایی را که برایم فرستاده می آورم و در کفه حسناتش می گذارم تا آن که کفه حسناتش سنگین تر گردد. (ثواب الاعمال و عقاب الاعمال باب ثواب الصلاه النبی)
- حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: هر کس هر روز هزار صلوات بر من بفرستد از دنیا نخواهد رفت تا جای خود را در بهشت ببیند (فضیلت صلوات، صفحه 14)
- حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: کاروانی از فرشتگان به امر پروردگار در جهان حرکت می کنند و هنگامی که به جلسه ذکر و صلوات می رسند، به یکدیگر می گویند: فرود آییم. زمانی که پیاده می شوند، اهل جلسه را هنگام دعا با ذکر آمین، یاری کرده و نیز اهل جلسه را هنگام صلوات کمک و همراهی می کنند و در پایان به یکدیگر می گویند: خوشا به حال افراد این جلسه که خدا آنان را آمرزید (آثار و برکات صلوات، صفحه 37)

مطالب مشابه:
-آثار صلوات بر پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله و سلم)
-صلوات مخصوص امام جواد عليه السلام
-ثواب روزهداری میان افرادی که روزهخواری میکنند
-پاسخ خدا و ملائک به فرستنده صلوات
-مهربان چون نسیم
-جایگاه والای عترت پیامبر(ع) در کلام پیامبر اعظم(ص)
-آیا می دانید دلیل صلوات بر پیامبر و آل او چیست؟
-چگونگی صلوات بر پیامبر اکرم
-این تصاویر را با فرستادن یک صلوات ببینید
-رمز استجابت دعا از زبان امام صادق (ع)